27november

Hogyan kerül a hordozható cserépkályha az otthonába?

Hordozható cserépkályha szállítása

A hordozható cserépkályhák szállítására három lehetősége van:

1.) Az elkészült kályhát személyesen veszi át. A kályhát az átvételkor emelőgép segítségével feltesszük a járműre amivel érkezik(utánfutó/furgon/teherautó), és segítünk a rögzítésben is.

2.) Az elkészült kályhát futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz*. A kályháinkat belföldre és külföldre történő futárszolgálatos szállítását, szerződött partnerünk a futar.hu cég végzi.

Amennyiben futárral küldjük el a kályhát, minden esetben raklapra szereljük és rögzítjük a kályhákat. A futár emelő hátfalas teherautóval szállítja ki a kályhákat a vevőnek.

Fontos megjegyezni, hogy csak olyan helyre tudnak szállítani ami teherautóval  megközelíthető, és a parkolás/lerakodás, behajtás az utcában megoldható.

A futár az előre megbeszélt időpontban emelő hátfalas teherautóval fogja a terméket a megadott címre kiszállítani, a kályha beviteléről és megfelelő bekötéséről a vevőnek kell gondoskodnia.

A megrendelt terméket és a szállítás árát, a termék átvételekor kell kifizetniük a futárszolgálat sofőrjének. A kifizetést igazoló számlát, garancia levelet és használati utasítást a termék csomagolásában helyezzük el.

Raklapra szerelt hordozható cserépkályha szállításának ára 18 000Ft+ÁFA.

Külföldre történő szállításnál utánvétes fizetésre nincs lehetőség.

*Öt vagy hat soros hordozható cserépkályhát nem tudunk futárszolgálat segítségével küldeni.

3.) Az elkészült kályhát helyi fuvarozó cég segítségével juttatjuk el Önhöz.

Ha nem tud személyesen eljönni a kályháért, mi mindenképp ezt a lehetőséget ajánljuk, bár esetenként ez lehet többe kerül mint a futárral történő kiszállítás(de nem minden esetben!).

A fuvarozó általában nem egyedül megy, emelőgépet is visz magával, segítenek a házba történő bevitelben.

A kiszállítás időpontját tekintve rugalmasabb mint a futárszolgálat, előre egyeztetett időpontban szállítja ki Önnek a hordozható cserépkályháját.

A cím ismeretében, minden esetben külön árajánlatot kérünk a helyi fuvarozó cégtől.

No video selected.

Posted in Hordozható cserépkályha